Hei!
Kuvaajana toimii Elisa Vaaramaa (vm. 1990) Kanta-Hämeestä, tarkemmin Iittalasta. Olen ikuinen ponityttö, jonka harrastuksiin kuuluu shetlanninponit mutta elämäntyö pyörii koirien ympärillä. Kun ponit ja koirat antavat myöden, pakkaan kamerareppuni ja lähden kuvausreissulle!
Työskentelen eläintarvikeliikkeessä Hämeenlinnassa osa-aikaisena ja samalla toimin yrittäjänä koirahierojana Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä (Koirahieroja Vaaramaa). Opiskelen parhaillaan Funktionaalinen Eläinterapiakeskuksessa eläinten osteopaattiseksi manuaaliterapeutiksi (EOMT), johon valmistun 2026.
Valokuvaus on minulle pitkäaikainen ja rakas harrastus. Tavoitteellisemmin olen aloittanut kuvaamisen 2020. Pääosin olen kuvannut koiria ja hevosia, erityisesti tapahtumakuvaukset ja näyttelyistä rakennekuvaus on ollut se oma juttu.
Olen kuvaajana itse oppinut mutta kouluttaudun itselle sopivien kurssien ja webinaarien kautta mutta lopulta oikea oppi tulee vain kuvaamalla. Kokeilen mielelläni uusia juttuja ja haastan itseäni kuvaajana. Aina on uutta opittavaa, aina voi kehittyä eikä tässä alassa koskaan valmistu - tällä ajatuksella jatkan kuvaamista innolla ja ylpeydellä jokaisesta kuvastani.
Näyttelyissä hevosen/koiran asettaminen tiettyyn asentoon vaatii tietynlaista silmää ja rakennetietämystäkin. Kaikkia ei voi asettaa samaan asentoon, koska tarkoituksena on tuoda hevosen rakenteen parhaita puolia esiin, eikä päinvastoin.
Valokuvaaminen on minulle pitkäaikaisin, rakkain harrastus mutta kuvaaminen toimii pienesti yritystoimintani tukena - tämän takia hinnat sisältävät alv24%.
Back to Top