Kuvauksen vaaraminen & suunnittelu
Valokuvat ovat ikuinen muisto hetkestä, tunteesta tai henkilöstä. Valokuvan näkeminen voi luoda unohtumattoman aikamatkan sykähdyttävimpiin hetkiin ja hartaisiin tunteisiin. Minä autan sinua ikuistamaan nämä hetket, muistot ja tunteet kuviin, joihin voit palata aina uudestaan ja uudestaan.
Löydettyäsi sopivan kuvauspaketin, laita minulle viestiä niin voimme aloittaa kuvauksen suunnittelun. Suunnitellaan juuri sinun näköinen, sinulle sopiva ja sinun toivomasi kuvaus! Kun suunnitelmat alkavat olla selvillä, paikka ja aika sovittu - käydään lopuksi vielä läpi kuvaussopimus. Jokaisesta kuvauksesta tehdään kirjallinen sopimus.
Kuvauksiin sisältyy kilometrimäärä (lähtöpaikka Punkalaidun) ja sovitun kilometrimäärän ylittyessä kuvauksen hintaan lisätään yimenevät kilometrit 0,25€/km.
Kuvat toimitetaan koevedosgallerian muodossa 1-4 viikkoa kuvauksen jälkeen, riippuen asiakkaan valitsemien kuvien määrästä. Koevedosgallerian kuvat ovat kevyesti käsiteltyjä, ei lopullisia muokkauksia. Asiakas pääsee valitsemaan galleriasta sovitun määrän kuvia, jotka käsitellään huolellisesti ja lähetetään asiakkaalle nettikokoisena (vesileimattu) sekä suurikokoisena kuvatiedostona, joista asiakas voi tehdä erilaisia kuvatuotteita halutessaan. Koevedosgallerian kuvat ovat vain kevyesti muokattuja tai täysin muokkaamattomia, joten lopullinen kunnollinen muokkaus tehdään valintojen jälkeen.
Kuvapaketteihin kuuluu tietty määrä kuvia mutta myös lisäkuvia on mahdollista ostaa 10€ hintaan / kpl. Kun valinnat on tehty, asiakas saa laskun ja kun maksu on suoritettu, aloitetaan kuvien valmistus. Kun kuvat on valmiit, kuvat lähetetään asiakkaalle sähköisesti tai asiakkaan halutessa muistitikulla (+ 7€).

Kuvien käyttöehdot
- Kuvat on tarkoitettu yksityiseen käyttöön (oma tietokone, sosiaalinen media, kuvatuotteet, kotisivut, muut netti julkaisut).
- Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty eikä kuvia saa jakaa kolmansille osapuolille julkaistavaksi (kaverit, seurat, yhdistys, kasvattaja, kuvakilpailut, sponsorit yms).
- Yritys saa poikkeuksellisesti täydet käyttöoikeudet kuviin (sis. markkinointi, kuvien julkaisu somessa ja netissä) mutta yritys ei saa myydä tai luovuttaa käyttöoikeuksia kolmannelle osapuolelle.
- Kuvista ei saa poistaa kuvaajan vesileimaa. Mikäli vesileima rajautuu (facebook profiilikuva, instagram tms), tulee kuvaajan nimi (Vaaramaa Photography) liittää kuvan välittömään yhteyteen.
- Kuvaajalla on täydet julkaisu- ja tekijänoikeus. Kuvaaja voi käyttää kuvia markkinoissa, omalla kotisivullaan, portfoliossa ja valokuvanäyttelyissä, ellei toisin ole sovittu.
-Valokuvaus laskutetaan kuvauksen jälkeen, kun kuvavalinnat koevedosgalleriasta valittu. Kuvauksen hinnat sisältävät alv 24%.
-Nettikuvat eivät sovellu painokelpoisiin tuotteisiin, eikä suuret painokelpoiset kuvat sovellu nettiin.
- Alaikäisillä täytyy olla huoltajan lupa kuvaukseen.
- Sosiaalisessa mediassa kuvaajan voi merkitä © Vaaramaa Photography / instagram: @vaaramaaphotos (ethän muokkaa kuvia tai käytä filttereitä).
- Allekirjoitettuasi kuvaussopimuksen, hyväksyt myös tämän sivun käyttöehdot - ellei jotain ole sovittu erikseen toisin.
Back to Top